26/3-12

Då var ännu en helg över! Har hunnit jobba litegrann, vara hem till Skråm och åka skoter och vara ute i det fina vädret! Hann även med en välbehövlig prommis med Viccan när jag kom hem till stan igår kväll! En riktigt skön helg faktiskt.

Även idag är jag ledig, känns ganska skönt men jag hoppas på att få jobba alla andra dagar i veckan sen, för jag har inte råd att jobba såhär lite! Men konstigt nog löser det sig alltid, har då inte behövt lida av förlite jobb hittills sen jag gick ut skolan. Dessutom är det ju löning imorn!

Nä nu ska jag diska bort frukosten och vänta på att Anton slutar skolan. 
Ha en fortsatt bra Måndag!


Tjejer, jag tycker vi bör ha en "tjejdejt" snart!
Tycker förövrigt ni är väldigt söta på den här bilden!♥


Fredag!

Skönt med fredag och korttur idag, börjar 12 och slutar kl 16! Oftast gillar jag inte korta turer men just idag när jag jobbat hela dagar alla andra dagar i veckan och ska jobba kväll imorgon så känns det rätt skönt.

Tror förövrigt att det blir en rätt lugn kväll ikväll, jag har inga planer alls! Inte ens Anton ska komma hit...
Så är det nån som sitter hemma och har tråkigt så vet ni att jag finns!

Förresten! Hur underbart är inte vädret ute??? Min termometer står i denna stund på +20,2 grader!! Snart är nog snön borta och sommaren på ingång! Jag längtar!
Men först ska vi till fjällen och det längtar jag ju förstås också till!

Ha en bra fredag allesammans, nu ska jag diska och sen vandra mot jobbet!

En liten update!

Det var ett tag sen jag skrev nått här nu, lite drygt 2 månader faktiskt. Ber om ursäkt för det men har haft en hel del andra grejer för mig så det har varken funnits tid, ork eller lust att blogga. Men nu när jag flyttat och fått i ordning rätt bra kanske jag kan blogga lite oftare, men kom ihåg att jag sa kanske!

Ja, jag har ju som sagt flyttat nu, så nu är jag stadsbo för första gången i mitt liv! Och det känns rätt bra faktiskt! 
Jag kanske tillome kan lägga upp några bilder på läggan nångång i framtiden... eller nä förresten ni som är nyfikna på att se hur jag har det får faktiskt pallra er hit för att se!

Vad ska jag säga mer... jag jobbar ju på som vanligt... Men i helgen ska jag faktiskt vara långledig! Som jag längtar!! Torsdag-Söndag har jag unnat mig att vara ledig! Jag kan inte minnas när jag var ledig så många dagar i sträck senast, så det ska bli riktigt skönt. Ja, det finns ju faktiskt en anledning till att jag ska vara ledig också, det är ju sportlov... för dom som fortfarande går skola alltså (hehe), och på spotloven åker vi ju alltid till Malå med husvagnen och så även detta år. Så i helgen ska jag bara njuta av ledigheten och umgås med mig kära familj!♥

Malå förra året!

Nä nu har ni ju fått lite läsning här iallafall! Nu ska jag fortsätta se "Den sista dokusåpan"


RSS 2.0