Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Helgen blev väl inte riktigt som det var tänkt men sånt händer... Bara att ta nya tag och ladda upp inför en ny vecka ! Vad det kommer bestå av återstår att se, har iaf några arbetspass inbokade men jag skulle inte säga nej till fler ! 

-Förresten så saknar jag mina vänner ♥




Halloween.

Ja i helgen säger dom att det är halloween, så jag litar på det. Ikväll är det halloweenfest som gäller, med utklädnad... tyvärr är jag inget stort fan av det, men det får gå ändå man får ju inte göra det så svårt för sig bara. Hoppas på att det ska bli en rolig kväll även om jag känner mig liiiite tveksam eftersom jag inte känner någon annan än Anton som ska dit, men jag får väl gå hem om det blir jättetrist ! Men det hoppas jag inte behöver hända.

Imorn bär det iaf av till Luleå och Coop Arena, när vi kommer hem därifrån blir det utgång på Mollys för att spana in Daniel Adams Ray ! Förhoppningssvis ska det här bli en bra helg! (Håller tummarna, HÅRT!)


Hoppas ni alla får en bra Halloween!

IKEA

Börjar med att gratta Viccan på hennes födelsedag! GRATTIS och tack för att jag fick spendera den här dagen med dig det har varit riktigt roligt!!!

Vi har som sagt varit på IKEA idag, men först var vi och lämnade Sebbe i Övertorneå (en riktigt sunkhåla)... Stackars Sebbe och stackars Viccan som måste lämna honom där...
Men efter det bar det av till Haparanda ! Och jag kan ju bara säga att man börjar längta gaaaaaalet mycket efter att flytta hemifrån när man går omkring där.....
Köpte hur som helst lite grejer som kan vara bra att ha när man ska flytta, bunkar, pannor, bestick, köksredskap osv. 
Nu ska jag bara försöka spara ihop lite pengar så jag har råd att flytta nångång också !

Men nu blir det suss i sängen efter en lång dag - Godnatt!

Söndag.

Har spenderat en riktigt mysig helg i Ostvik. Igår åkte vi till Piteå för lite shopping, Anton köpte en finfin klocka och jag köpte ingenting, hejaheja! Sen kom vi hem och åt tårta, go middag och såg hockey, tung förlust... men jaja shit happens!
Idag har vi paddlat lite kanot och degat rätt mycket, en bra dag för att fatta sig kort.
Och för att summera helgen så har faktiskt den också varit riktigt bra !

Nu ska jag nog ta och krypa i säng och ladda batterierna för morgondagen då jag ska följa Viccan till Övertorneå för att lämna Sebbe, sen ska vi på IKEA ! Det ska nog kunna bli en riktigt bra måndag tror jag !


Sovgott världen!

ops..

Har legat lite på latsidan med bloggandet ett tag men det säkert ingen som sörjer över det, iallafall inte jag !
Och ni som läser träffar jag nog alltsom oftast (tror jag, jag vet ju faktiskt inte vilka som läser ens) så ni är nog redan uppdaterade om vad som händer i mitt liv, vilket inte är så mycket !

Imorgon är jag arbetslös så då ska jag och mamma städa hos morfar sen kommer Anton hit när han slutar skolan och på kvällen ska jag på bio med mina underbara syskon!♥ 
Det blir nog en trevlig tisdag tror jag.

Juste, vill tacka mina underbara vänner för lördagens trevligheter - det är alldeles för långt mellan gångerna vi ses!
Och JULIA JONSSON, nu får du faktiskt bli frisk snart vi saknade dig♥


KOM IGEN AIK!

Ikväll smäller det! -KROSSA LULEÅ!!

Frissan

Har varit hos frissan idag och friserat upp mig litegrann, riktigt nöjd är jag faktiskt!

Sen har hon som är chef för daglig där jag brukar jobba ringt och undrat om jag vill inskola mig på de andra ställena hon är chef för! KLART JAG VILL ! JOBBJOBBJOBB !!!

Så nu ska jag inskolas på två nya ställen, spännande !

Ha en fortsatt bra onsdag allesammans !


Tagit mig i kragen

Idag har jag tagit mig i kragen och faktiskt gjort lite vettiga grejer !
  • Bokat klipptid
  • Lämnat lönerapporter
  • Köpt hockeybiljett till Luleåmatchen
  • Haft en mycket välbehövlig Fika&Pratstund med Linnea
  • Skrivit över och bytt mobilabonnemang
Jag säger bara: GOD BLESS SPOTIFY PREMIUM OCH FRI SURF !



Måndag

En kort jobbarhelg avklarad och så även denna lediga måndag.
I veckan har jag inget jobb inplanerat än så länge... usch, det känns inte riktigt bra ! Menmen.. så är det att vara vikarie! 
Imorgon hade jag tänkt att jag skulle fara till stan en sväng, måste lämna in lönepappren och sen har jag även några andra mindre roliga ärenden som tillexempel att gå på telia som måste fixas...
Så om nån är sugen på att ta en fika eller nått så är det bara att höra av sig, det är alltid uppskattat !

Juste, har även funderat på att boka en klipptid och kanske även färgning eller slingor, men jag vet inte hur jag vill ha det ! Någon som har något förslag?

Långt? Kort? Mörkt? Ljust? Rött?
Beslutsångest...

RSS 2.0